Klíčky a jejich okolí (stejně, jako případně zelenou ´slupku´) okrájej – mohou obsahovat jedovatý solanin, zbytek bude OK…
0 Nominace Nahlásit |
O tom solaninu je to pravda, ne že mohou, ale obsahují ho. Klíčky
oloupat a to stačí, nemusíte se bát je vařit i ve slupce. Ani zvířatům
by se z tohoto důvodu neměly vařit brambory s klíčky…
Doplňuji:
na salát se brambory pochopitelně vaří ve slupce…
Upravil/a: jedlík
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |