Používám jej jako cukety. Plněný, pečený, grilovaný, jako sekanou zapečenou v lilkem, výborný je smažený, jindy třeba nakrájíím na kolečka, okořením. rozložím na papír a upeču v troubě.
Je chutnější než cuketa. Na rozdíl od minulosti už není tolik hořký jako býval v minulosti.
Vložila jsem vám recepty, třeba vás některé inspirují.
https://pixabay.com/photos/agriculture-wheat-field-wheat-1845835/
0 Nominace Nahlásit |
Trefná otázka! Zrovna se chystám na jeho přípravu. Úpravy mám stejné
jako Annas. Na grilovačce nesmí chybět. Dnes budu dělat opékaný, potřený
česnekem. Vynikající a přitom tak jednoduché.
Smažený mám také moc ráda, ale musí se konzumovat hned. Později mi
přijde jako bláto, byť jej pořádně vysuším.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |