Avatar uživatele
pusinka50

Už jste zkoušeli zamrazit segedín?

Z kasické vepřové libové krkovičky. Jde to pak normálně jíst, i to zelí, nebo z toho bude nějaký měkký nechutný blevajz?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, briketka10, gagaga, Hamon před 3938 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Lamalam

Zamrazuju ho, po rozrmažení se dá jíst v pohodě. Nedělám ho z krkovice, ale ze směsi bůčku a plecka.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Jikra

Z vlastní zkušenosti: Praktikuji to již léta a nejen u segedínu. Uvařím více porcí a nechám min. do druhého dne uležet. Potom zamrazím. Žádnej blevajs sem z toho zatím ještě neměl.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iceT

No jen k tomu,z čeho vařit segedin…taky ho dělám z plece,protoře můj přítel bůček nejí at je sebelibovější.
No a když se dá koupit zmrazený segedin v obchodě,proč by se nedal zamrazit i doma?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
briketka10

zamrazuju všechno jídlo
co nesním, ať je to co je
to, všechno se skoro dá
koupit mražený, jak píše
iceT, bůček mám ráda jen
pořádně propečený s
chlupaťákama se zelím
promíchaný v pekáčku :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
suaeda

Ano již několikrát, a po rozmrazení a ohřátí chutnal jako čerstvý.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Tak ze prvé se segedín nedělá z jiného masa než z bůčku a klidně jej zamraz. Záleží jak guláš zahušťuješ.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Hamon

Ačkoli segedínm miluju, nezkoušel jsem. Ještě nebyla uvařena taková porce, kterou bych nesnědl :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
gagaga

napisete mi sem prosim nekdo vas recept ?
jaky je ten " nej " ?
diky

  • iv-

před 3937 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
iceT

Já jsem nedávno dala na podnět uživatele arygnoc,který napsal,že segedin se má vařit se smetanou a NEZAHUŠTOVAT NIČÍM.
Takže jsem dala zezlatit cibuli,pak jsem dala maso nakrájené na větší kostky,zasypala sladkou paprikou,nechala zatáhnout a podlívala uzeným vývarem,vždy když se tekutina vydusila. Když bylo maso měkké,tak jsem tam přidala kysaný zelí,a povařila asi půlhodinu a přidala jsem zakysanou smetanu.Ono se to hezky zahustilo samo a jedla jsem to s rohlíkem,ne s chlebem.

před 3937 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gagaga

diky .. :)

před 3937 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
briketka10

já do všeho dávám dvě
malý zakysaný smetany :))

před 3937 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
gagaga

mnam:)

před 3937 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek