Z kasické vepřové libové krkovičky. Jde to pak normálně jíst, i to zelí, nebo z toho bude nějaký měkký nechutný blevajz?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56, briketka10, gagaga, Hamon před 3907 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zamrazuju ho, po rozrmažení se dá jíst v pohodě. Nedělám ho z krkovice, ale ze směsi bůčku a plecka.
0 Nominace Nahlásit |
Z vlastní zkušenosti: Praktikuji to již léta a nejen u segedínu. Uvařím více porcí a nechám min. do druhého dne uležet. Potom zamrazím. Žádnej blevajs sem z toho zatím ještě neměl.
0 Nominace Nahlásit |
No jen k tomu,z čeho vařit segedin…taky ho dělám z plece,protoře
můj přítel bůček nejí at je sebelibovější.
No a když se dá koupit zmrazený segedin v obchodě,proč by se nedal
zamrazit i doma?
0 Nominace Nahlásit |
zamrazuju všechno jídlo
co nesním, ať je to co je
to, všechno se skoro dá
koupit mražený, jak píše
iceT, bůček mám ráda jen
pořádně propečený s
chlupaťákama se zelím
promíchaný v pekáčku :)
0 Nominace Nahlásit |
Tak ze prvé se segedín nedělá z jiného masa než z bůčku a klidně jej zamraz. Záleží jak guláš zahušťuješ.
0 Nominace Nahlásit |
Ačkoli segedínm miluju, nezkoušel jsem. Ještě nebyla uvařena taková porce, kterou bych nesnědl :)
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem nedávno dala na podnět uživatele arygnoc,který napsal,že
segedin se má vařit se smetanou a NEZAHUŠTOVAT NIČÍM.
Takže jsem dala zezlatit cibuli,pak jsem dala maso nakrájené na větší
kostky,zasypala sladkou paprikou,nechala zatáhnout a podlívala uzeným
vývarem,vždy když se tekutina vydusila. Když bylo maso měkké,tak jsem tam
přidala kysaný zelí,a povařila asi půlhodinu a přidala jsem zakysanou
smetanu.Ono se to hezky zahustilo samo a jedla jsem to s rohlíkem,ne
s chlebem.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |