…tak, důležitý je, jak starý to hovězí je, mladej bejček bude dřív jak stará kráva, důležitý je ochutnávat, proto děláme guláše vždy dvojnásobnou dávku, aby bylo co servírovat…
0 Nominace Nahlásit |
Měl by se vařit jen tak dlouho, jak moc chceme mít měkké maso, těch 2,5 h není ani moc přehnané, to by ještě šlo. Horší by to bylo u gulášů zahušťovaných smetanou: stačí trochu přepísknout a je po něm.
0 Nominace Nahlásit |
Neuškodí, pokud bude z kližka ze „starého vola“, je to ideální
čas. Zvolna, mírný var, spíše dušení (méně vody).
Pokud bude maso z mladého kusu nebo např. ze zadního, může se stát, že
se maso rozpadne na „nitky“ ;).
Guláš vydrží v lednici v pohodě týden odležením a ohříváním
získává na chuti .
0
před 2978 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |