Na rýžový nákyp sice nejsem expert,jelikož ho nenávidím,je to jedno z mála jídel,které bych nepozřela snad ani kdybych měla mega hlad. Ale vím,že babička těsně před tím,než ho dala zapéct naházela nahoru pokrájené máslo na plátky. Nevypadal vysušeně. Možná na to má ještě vliv teplota,při které zapékáte. Určitě Vám poradí nějaká šikovná kuchta.
0 Nominace Nahlásit |
Já rýžový nákyp miluji. Zkuste se podívat na uvedenou adresu. S mnoha recepty odtud mám dobré zkušenosti nejen já, ale i ti, kteří recept vyzkoušeli.
Zdroj: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1507
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |