Avatar uživatele
Kai

Tip, co uvařit – poradíte levné a pikantní studentské jídlo?

Dobrý den, nemá někdo tip, co uvařit? Naposledy to byl buřtguláš.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3264 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Hans51

Nikdy jsem nedal dopustit na buřty na pivě 🙂 případně těstoviny s kečupovou omáčkou (vím, že je to z gastronomického hlediska neodpustitelný hřích, ale když ono je to tak dobré!) 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Emefej

Za studentských let jsem se živil koňským salámem na sto způsobů (kecám, jenom na dva, studený nebo opečený).

barbakan > studenstký řízek jsme neříkali lančmítu, ale měkkému salámu v trojobalu a usmaženému.

Upravil/a: Emefej

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Zkus studentský řízek – lančmít.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Jedny fazole v konzervě, jeden dva párky, trochu protlaku nebo kečupu, cibule.

Cibuli osmaž na troše tuku, přidej nakrájenou uzeninu, nechej prohřát, vhoď konzervu fazolí (červené slej, bílé nechej s tekutinou) přidej protlak nebo kečup, okořeň podle chuti solí, pepřem, česnekem, chilli.
Množství surovin si urovnej podle počtu strávníků, podávej s chlebem nebo s rohlíkem. Já přidávám i bílou papriku a pár rajčat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

Špagety.
Rizoto.
Opikantnit si můžete dle potřeby.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lexx

studentské párky a instatní polívka čína, suchý rohlík z marketu 2 ks za kačku
kdo umí levnějc ať napíše

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
gecco

Halušky…
😉
Lze je udělat na mnoho způsobů:

  • strapačky (s kysaným zelí, a opraženou slaninou nebo uzeným)
  • s bryndzou (skoro libovolným sýrem)
  • na sladko (s povidly, mákem, ovocem, tvarohem…)

😉

Upravil/a: gecco

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Šidlo

cestovina a mexická pomazánka/tataráčik

nebojte, žiadne bacily v nej nie sú.....teda ak ju nekúpite v špinavom obchode kde chladnička hreje

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arachis

Knedlík ve vajíčku a pak na něj ostrý kečup,nebo uvařené brambory z předešlého dne rozkrájet do vajec -alao meleta a opéci z obou stran a k tomu řepa nebo kunovjanka.Po­dotýkám,blbě se to na pánvi obrací.Chce to více rozmíchaných vajec a nepřilnavou pánvičku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Minas

Moje studium na intru jsem prežíval o instantních polívkách a hranolkách zapačený v sýru posypaný čili :D takže ani nevím jak moc poradit :D

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Hans51

Ty zapečené hranolky musím zkusit!

před 3264 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek