Ten neklekne.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář, zjentek
před 3790 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dokud jej flaška udrží…
Tedy – skoro – ta chemie se hned tak rozkládat nezačne.
😉
No – dobře proslazený a konzervovaný domácí sirup taky vydrží
i mnohem vyšší teploty.
0 Nominace Nahlásit |
Přestaň topit a neklekne ! 🙂
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3790 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Dokud ti do něj nenalítají mouchy by se nic stát nemnělo. Dej do lednice.
0
před 3789 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |