Avatar uživatele
faustka

Tatarák jako v dobré hospodě

pozvala jsem kamarády na tatarák, jak ho připravit, aby byl super?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? panenka, elektrikář, hanulka11 před 4998 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
panenka

Kup si Hovězí maso pomel ho dej ho do misky přidej cibuli ,hořčici,worces­tr,osol a opepři přidej pouze žloutky já dávám 2 promíchej a dej do ledničky vychládnout.Pak si usmaž topinku a dobrou chuť.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

Maso je lepší naškrábat/nikdy nedosáhneš umletím takovou konzistenci/ a musí být kvalitní, když ošidíš kvalitu masa ,tak nikdy nebude výborný ani dobrý.Pěkně ho propracuj a prosím nekořeň ho sama .To je zásadní chyba co dělá spousta lidí. Připrav ho na talíř každému a dej k němu koření ,aby si ho každý ochutil dle své chuti.

cibuli na jemno,pepř ,žloutek kečup paprika sladká i pálivá sůl- worcestr , tabasco dej na stůl nevíš co kdo má rád

udělej dobré topinky k nim stroužky česneku -opět někdo si počesnekuje někdo ne

otevři dobré víno nebo pivo a mějte prima pochutnání

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
FOG

Spravny tatarak – maso se skrabe nozem,ale je to pracne.Mleti je rychlejsi.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
elektrikář

Kup maso několik dní předem a nech jej v lednici odležet, Nakrájet na malé kousky dát do mixeru.Na nože se natočí všechny tuhé části. Nesmí se to dělat dlouho maso se zahřívá, Řezníci to melou s ledem.Na dvě porce jsem dal 2 kostky ledu.nejde to dělat do zásby je to k okamžité spotřebě. Koření se vmíchá těsne před jidlem.Kousek masa se vytvaruje do placičky promáčkne důlek přidá žloudek a dobroui chuť.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Děda Louda

Hlavně ho neošiď, jako v sebelepší hospodě.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek