cochee
To není žádná novinka. Těm, kteří se bez cibule v bramboráku
neobejdou, lze poradit takový fígl, že cibule se nejprve „předsmaží,“
neboli hodí se na pánev s tukem, operace se musí ukončit dříve než
cibule tzv. zesklovatí nebo dokonce začne zlátnout. Přirovnal bych to
k blanšírování zeleniny, jen na oleji. My děláme bezcibulový, jednak
právě kvůli životnosti a jednak mi prostě aroma cibule v brsalátu vadí
(zrovna jako třeba syrové cibulové kroužky v guláši).
iceT
Když jsem byla malá, dávala mamka cibuli syrovou a aby se salát zkazil,
se nestalo, protože se dříve snědl.
Dnes ve své domácnosti si cibuli do salátu osmažím, i do bramborové
pomazánky na chlebíčky, více mi chutná.
led
Vám váš „bramobrový salát“ vydrží tak dlho? U nás zemiakový
šalát zjedia hneď.