Pokud je to rozpuštěné ve vodě, tak vůbec nic. Na sucho by se mohl poleptat krk. Však se podívejte kolik je ji v napojich, nakladanych okurkach apod. Denne toho snime, ze „si to ani neumíme predstavit“.
3Kdo udělil odpovědi palec? chudst, briketka10, autacek
před 4140 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Lze jednoznačně odpovědět !!!
Pokud tě nebude pálet žáha tak nic, mimo toho že si zbytečně
jednorázově překyselíš organismus. V krystalické formě (pokud ji
nesníš velké množství a to nesníš !) tak také nic. V žaludku je
kyselina chlorovodíková která je mnohem agresivnější něž citronová
!!
Celý život jsem kyselinu citronovou vyráběl.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2006 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1318 | |
zjentek | 1192 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 946 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |
Muži a zdraví |
Nemoci |
Fitness |
Životospráva |
Ostatní zdraví |