Odpoveď byla označena jako užitečná
Štola se maže po upečení rozpuštěným máslem, pak se obalí
v moučkovém cukru, takže vytvoří krustu.
--
Ale určitě by šlo štolu pomazat máslem a až vychladne jen pocukrovat. Nebyla by celá bílá, ale méně sladká. Povrch by měla jako naše vánočka.
Je snadné vyzkoušet, případně ještě snížit obsah cukru v připravovaném těstě.
Upravil/a: annas
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?jirka F Nahlásit |
Vadit by to nemělo. Ale sypat cukr po důlní štole by bylo mrhání, na štólu by to šlo.:-)
0 Nominace Nahlásit |
ja vždy len horúcu rovno z rúry posýpam.....aj tak vydrží min.10 dní
ono hlavné je to aby cesto nebolo moc sladké a aby v ňom neboli vajcia
0
před 2905 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |