Pokud bylo kupované, což předpokládám, tak kvůli nízké teplotě při pečení, nebo vložením do nepředehřátě trouby, nebo kvůli prutkému snížení teploty (např. otevíráním trouby)…lístkové těsto má prostě rádo vysokou teplotu…200 až 230°C…
Upravil/a: Funna
1Kdo udělil odpovědi palec? cappuccino
před 391 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Listové těsto může splasknout z několika důvodů:
0
před 392 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |