Zdravím
všechny rádce a rádkyně a obzvlášť uzenáře a prosím o radu.
Já se s tím ještě nesetkla,ale přítel mé dcery naložil maso
k uzení,ale nedodal potřebné množství
soli a po vyuzení je maso plané.Poradil jsem mu jeden kousek povařit ve
slané vodě
,ale opět maso bylo bez výrazné chuti
. Je ještě nějaká možnost toto maso napravit? Děkuji za každou radu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, panenka, annas před 5028 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No tak možná, jak jste ho ještě povařili ho nechat v té vodě tak 2–3 hodinky ležet. A nebo ho dát na půl dne do slané vody. Jinak jak píše Panenka, prostě dosolit před konzumací.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud máte uzené maso málo slané tak si ho dosolte my jsme to taky tak dělaly
0 Nominace Nahlásit |
Zkusiit naložit ještě jednou do solného láku,
ve vodě se vylouží část uzené chuti tak ještě trochu přeudit.
Panenko,jak myslíte dosolit? Maso bylo vařené ve slané vodě ,ale bez kýženého výsledku.A pokud myslíte,že vezmu do hrsti sůl a posypu to jako chleba?
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |