Avatar uživatele
anonym

SOS!Málo slané uzené!!!

Zdravím
všechny rádce a rádkyně a obzvlášť uzenáře a prosím o radu.

Já se s tím ještě nesetkla,ale přítel mé dcery naložil maso k uzení,ale nedodal potřebné množství
soli a po vyuzení je maso plané.Poradil jsem mu jeden kousek povařit ve slané vodě
,ale opět maso bylo bez výrazné chuti
. Je ještě nějaká možnost toto maso napravit? Děkuji za každou radu.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, panenka, annas před 5046 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

No tak možná, jak jste ho ještě povařili ho nechat v té vodě tak 2–3 hodinky ležet. A nebo ho dát na půl dne do slané vody. Jinak jak píše Panenka, prostě dosolit před konzumací.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
panenka

Pokud máte uzené maso málo slané tak si ho dosolte my jsme to taky tak dělaly

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
elektrikář

Zkusiit naložit ještě jednou do solného láku,
ve vodě se vylouží část uzené chuti tak ještě trochu přeudit.

před 4977 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Panenko,jak myslíte dosolit? Maso bylo vařené ve slané vodě ,ale bez kýženého výsledku.A pokud myslíte,že vezmu do hrsti sůl a posypu to jako chleba?

před 5046 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek