Kamarád mi říkal že měl zmrzlinu a pod ní byl asi cukr nebo co a že to
hořelo a ta zmrzlina nerozztála … šlo by to udělat i doma ?
Doplňuji:
Aha dík a silný destilát je co ? :D
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanny 2 před 4748 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To provedeš za pomoci silného destilátu, jímž je zmrzlina polita. Doma stejně jako v restauraci je potřeba zvýšené opatrnosti při manipulaci s otevřeným ohněm.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Nezapomeň tu kořavku opatrně před flambováním trochu nahřát. Vytaženou z mrazáku nezapálíš.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |