Chemie v kuchyni? To je molekulární gastronomie.
Ovšem osobní zážitek díkybohu nemám.
Jak se jmenovalo to jídlo v „Návštěvnících“?
Amarouny?
Takovej ten bublavej fujtajbl,co vykvasil na talíři… No – brzo to bude
i u nás.
Stačí „šikovná“ reklama, a jak si budeme šmakovat.
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |