Do všech na sladkokyselo – svíčková, rajská, koprovka apod. – to
je jasné, a to klasický kvasný.
Jinak často používám balsamico, vinný bílý s estragonem a malinový –
ale ty hlavně do salátů a na dresinky.
5Kdo udělil odpovědi palec? anonym, aramah, Andělé, briketka10, anonym
před 4727 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Do kyselých omáček přidávám ocet nebo citronku, citrónovou šťávu. Do koprovky a svíčkové je výborné nastrouhat i trochu citronové kůry, do těchto dvou jenom citronovou šťávu. Ovocné octy používám spíše do zálivek na saláty.
0 Nominace Nahlásit |
Do koprovky ocet obyčejný kvasný,přidávám ho do odstavené omáčky,zahřeju ho v mikrošce,tak dvě lžíce,podle chuti,omáčka se tak poté nesrazí.Svíčková citrón,do klasických salátů,jako je okurkový,rajčatový dávám ocet.Jiné saláty,podle druhu,balsamico,citrón.S balsamikem jsem měla špatné zkušenosti,než jsem se naučila ho používat,to bylo škody!
0 Nominace Nahlásit |
Ocet dávám jen kam patří.Například čočka,houbová,koprovka,zelí a další.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8299 | |
led | 4095 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
marci1 | 2784 | |
hanulka11 | 2783 | |
zjentek | 2779 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2022 | |
aliendrone | 1963 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |