Pukají při vaření jen nekvalitní nebo kvalitní? V nekvalitních je škrob, mouka a peří, je možné že když to nasákne vodou tak to střívko praskne. Masový párek by neměl mít důvod prasknout když neobsahuje nasákavé materiály.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? BENYTA, anonym, kapka, flodur, iceT před 5080 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
I ty kvalitní párky,špekáčky i buřty za komoušu pukaly a byly kvalitní.Nesmí se vařit,jen v horké vodě ohřát.
0 Nominace Nahlásit |
Potvrzuji odpověď kolegy barbakana. Můj otec byl mistr řeznický a uzenářský a často jsem mu asistoval při výrobě uzenin, jelit a jitrnic. Všechny tyto výrobky se tzv. ovářely a na dotaz jak má být voda teplá, otec v legraci odpovídal, že přesně 78,5 stupně.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8230 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |