Avatar uživatele
anonym

Provádíte rádi činnost, kdy stojíte v kuchyni a svlíkáte ji?

cibuli, abyste si na ní mohli něco osmažit?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kapka, briketka10, Kamionacka09, anonym před 4408 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
huxa

osobně cibuli nesvlékám, vždy si vezmu na pomoc nůž a odřezávám slupku a poté ji jím v celku sirovou např. s chlebem a hořčicí

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
quentos

já cibuli svlíkám spíš proto, abych jí moh sežrat čerstvou. Často a rád :{)> děláte mně chutě

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
briketka10

jím radši sYrovou cibuli ke všemu, moc ji nesmažím,
protože se ztrácí vitamíny jen si ji osolím
to pak tolik nepálí..
Doplňuji:
k pečeným bramborám s majolkou a kysaným zelíčkem,
dalamánky se sádlíčkem mňam na to jemně tu cibulku,
a všechno posypu jemně chilli kořením :D
někdy s okurkou..

Upravil/a: briketka10

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pusinka50

ne, naprosto nesnáším loupání a krájení cibule, nesnáším taky to pálení očí, ale je to nezbytné pro chutně upravené jídlo

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Cibuli jsem krájela jenom několikrát a nebyla moc na jemno. Jinak sama při vaření cibuli skoro nevyužívám.
Doplňuji:
Mám ráda spíše česnek – i normálně na chuť. Ale jsou dobré takové ty malé cibule v nálevu.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
johana 56

Cibuli spíše oloupu,hlavně do guláše,syrovou nemusím.
Doplňuji:
Ale olupaný páreček na způsob malířovy tužky,to je lahůdka.

Upravil/a: johana 56

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek