Asi tě svou odpovědí neuspokojím, ale restaurace čínské ani jiné své recepty pochopitelně neuveřejňují. Dokonce si myslím, že žádné dvě čínské restaurace to nedělají stejně. Může záležet i na použité sojové omáčce (což je velice důležité, ne-li rozhodující). Já bych se chytil nějakého receptu z kuchařky a trochu si s ním pohrál a zaimprovizoval. Třeba se nakonec trefíš.
Zdroj: http://www.labuznik.cz/recept/kure-na-medu/
0
před 3192 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
no me jde spise o to maso jak delaji jako ze rizek ale jak to maji udelane ze je tzo tak krehke a napovrchu krupave,je to jako rizek ale nemuzu prijit na to jak to delaji v cem je to obalene…+ medova omacka k tomu
Maso zkřehne, když se naloží aspoň na dva dny do marinády (uloží v lednici). To křupavé asi dělá ten med. Tajemství ovšem není jen v ingrediencích, často rozhoduje postup, pořadí – to kuchař většinou neprozrazuje. Já jsem experimentátor a občas se doberu uspokojivého výsledku, chce to nějakou praxi a zkušenost.
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |