aby po uvaření šla zrnka dobře z klasu vyloupnout a použít třeba jako přílohu/jako když je koupíte v plechovce/.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? elektrikář, www před 4824 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Po uvaření tam drží vždycky – znám a baštím furt )
Pokud je chceš mít zvlášť, z klasu, doporučuji zrna před vařením
ostrým nožem odřezat. Nijak rychleji jsem je z klasu nedostal a ta kupovaná
zrna jsou taky odříznuta..
4Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, www, anonym, skrz
před 4823 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já kukuřici vařím v páře.. Potom ji pomažu máslem a posolím a máme to jako přílohu třeba k masu, prostě ji okusujem.. (Také ji dávám pod gril, a zase máslo a sůl, ona je lepší, ale nesmí být moc zralá a tvrdá, ale taková akorát před dozráním, měkká, jinak je to o zuby..)
2Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, hanulka11
před 4823 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
my jsme jí zatím baštili celý klas – mám vyzkoušenou dobu vaření 40 minut v osolené vodě
a pamatuju si, že jsme kdysi chodili na krmnou kukuřici na pole – pro prase – a zrníčka jsme loupali ze syrového klasu… s tou cukrovou bych to asi udělala taky tak – nejdřív vyloupat, až pak vařit… tohle by mělo být snad kratší dobu, ale jak říkám, zkušenosti jsou trošku jiné :)
0 Nominace Nahlásit |
Kukuřice takzvaně cukrová, se musí sklidit v době mléčné zralosti. Dá se vařit v páře nebo v osolené vodě.Po uvaření se vykrájí.
0
před 4821 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |