Pro kterou ze 2 variant platí toto rčení? Když je TUK vrostlý DO MASA,
anebo když je MASO DO TUKU? Dle mého názoru platí varianta, když MASO DO
TUKU, neb maso roste, prorůstá v tom pravém smyslu slova. Tuk ne. Ale
většina populace (alespoň v mém okolí) nazve bůček dobře prorostlým,
když je v něm hodně tuku, ne hodně masa… Chutná nám samozřejmě oboje,
ale máme dilema a zajímá nás názor dalších lidí…
Doplňuji:
Pro Hanulku a DěduPéťu: TUK NEROSTE, ale NABÝVÁ. Nemá přece vlákno…
Pro Elk: naprosto souhlasím. Skvělý příklad s tou slaninou, ale když se
zeptáš lidí, tak ti řeknou, že za „dobře prorostlou slaninu“
považují s hodně velkým podílem té tučné složky…
Anebo že by měl pravdu Kerberus?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kapka, Elk, Kerberus, hanulka11 před 5010 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Maso je bílkovina,která může být prorostlá určitým množstvím tuku (kotleta,plec,krkovice atd.)
Když vezmu ale slaninu,tak jde o uzené sádlo,do něhož naopak prorůstají kousky masa.
Záleží na tom,z které části vepře se maso bere.
0 Nominace Nahlásit |
Napřed je maso a krmením nabývá tuk vepři se krmí do120–140 těm se říká šunkáci nad 140 a výš sádelňáci.když vepř začíná je bez tuku má jen svalovinu až pak narůstá tuk.
0 Nominace Nahlásit |
Myslím si, že je to tak, že tukem prorostlo maso. Tuk předse neroste, ale ukládá se. To je stejné jako prorostlá slanina – jeden, dv proužky masa a je krásně prorostlá.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |