Vůbec se nevyrábí v Olomouci, a přesto nesou označení olomoucké,
dříve se pro svůj odér musely jíst na prahu domu, dnes si je dáme klidně
u jednoho stolu s ostatními členy rodiny.
--
Proč už olomoucké syrečky nesmrdí?
Zajímavá 0 před 1675 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
A píšeš o opravdu pravých syrečcích z Loštic? V některých obchodech se totiž prodávají podobně vypadající náhražky, například v Lidlu jsou z Německa. Vlastnosti těchto náhražek mohou být značně odlišné od originálu.
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Pravé olomoucké syrečky, pokud jsou dostatečně vyzrálé, tak voní vždycky. Pokud nevoní, nech je nějakou dobu pěkně uležet, ale nesmí samy pochodovat.
0 Nominace Nahlásit |
Už při zadání otázky jste mohl využít našeptávač.
Proč se jmenují olomoucké, i když se vyrábějí v Lošticích, můžete rovněž najít v archivu.
Z toho plyne, že ne vždy „pokrok“ je cesta vpřed.
Upravil/a: annas
1Kdo udělil odpovědi palec? independent
před 1674 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No to je pravda… na to už jsem se tady ptal, prohlídni ARCHIV.
0
před 1675 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Netrvám na výrobě v Olomouci :)
Jde o recepturu a podle ní, ať je vyrábí kdo chce a kde chce.
Ty, které občas zakoupíme a necháme „dozrát“, pokud jsou
„čerstvé“,
„páchnou“ stále, dost podobně.
Ony ty zrající sýry pro střeva nejsou žádné terno, 3 – 4× v roce
nám
syrečky nebo Romadůr postačí :D
0
před 1674 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8233 | |
led | 4071 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2728 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |