Avatar uživatele
Klára K.

Proč se v tekuté bílé čokoládě nechce rozpustit potravinářské barvivo?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3721 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
cochee

Neznám detaily, ale napadá mě, že to potravinářské barvivo je rozpustné ve vodě, která však v čokoládě není, čokoláda je na bázi tuku.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lamalam

Sežeň si tekuté potravinářské barvivo na lihové, nebo raději olejové bázi.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Co je to „tekutá bílá čokoláda“??
Ale nejspíš bude na vině to, že potravinářské barvivo je rozpustné ve vodě – a čokoláda by vodu (téměř) obsahovat neměla…
😉
Rozpusť barvivo ve vodě a tu pak do čokolády přidej (tedy – jestli to dovolí účel užití – tedy proč tu čokoládu vlastně barvíš).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek