Neznám detaily, ale napadá mě, že to potravinářské barvivo je rozpustné ve vodě, která však v čokoládě není, čokoláda je na bázi tuku.
0 Nominace Nahlásit |
Sežeň si tekuté potravinářské barvivo na lihové, nebo raději olejové bázi.
0 Nominace Nahlásit |
Co je to „tekutá bílá čokoláda“??
Ale nejspíš bude na vině to, že potravinářské barvivo je rozpustné ve
vodě – a čokoláda by vodu (téměř) obsahovat neměla…
😉
Rozpusť barvivo ve vodě a tu pak do čokolády přidej (tedy – jestli to
dovolí účel užití – tedy proč tu čokoládu vlastně barvíš).
0
před 3737 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |