Těstoviny se musí vařit ve větším množství vody, aby se nelepily. Vařením zvětší svůj objem a při malém množství vody by se lepily.
Zdroj: http://nabucco.webnode.cz/news/tipy-pro-vareni-testovin/
4Kdo udělil odpovědi palec? elektrikář, iceT, 790511, anyone
před 4087 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud chceš ušetčit vodu, můžeš je chroustat i syrové.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Michal Kole, 790511
před 4087 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Z těstovin se během vaření do vody dostane část obsahu škrobu. Čím víc vody, tím je škrob zředěnější a tím méně lepivé těstoviny.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář, marci1
před 4086 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vodu z těstovin můžete použít na spláchnutí WC. Třeba v rámci vánočního úklidu.
0
před 4087 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1701 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 627 | |
da ny | 603 | |
zjentek | 571 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |