Avatar uživatele
Midoc

Proč se stále vyrábí tolik potravin v hliníkových obalech?

Je prý škodlivý pro lidi.

Upravil/a: Midoc

Zajímavá 0 před 1221 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Alesh

A co jako? Furt lepší než ty tuny plastu…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Viktorie II.

To „prý“ mám tak ráda. Coby dítě jsem jedla s příborem z hliníku, mamka občas nosila jídlo v hliníkovém jídlonosiči a stále jsem na světě jako další miliony lidí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
autacek

Hliník se odstěhoval do Humpolce.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1144 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Midoc

Škodlivost hliniku.
https://www.by­dlimekvalitne­.cz/proc-nepouzivat-v-kuchyni-hlinik

před 1221 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Viktorie II.

Musíte číst i jinde, třeba to, že veškeré nádobí s naneseným nepřilnavým povrchem má v sobě hliník.

před 1221 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Midoc

Podle jiného zdroje by měl člověk do sebe dostat ještě méně hliníku.
http://www.szu­.cz/tema/bezpec­nost-potravin/aluminium-hlinik-v-centru-pozornosti-efsa?highlightWor­ds=Hlin%C3%AD­k+limit

před 1221 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek