Trochu si ujasníme pojmy. Šlehačka je produkt ze smetany ke šlehání. Ta je obvykle z kravského mléka, s obsahem mléčného tuku alespoň 30%. Tak to tedy ve spreji určitě nenajdeme.
Našlehané se tyto falešné šlehačky neprodávají z důvodu úspory místa. Jak pravá tak i tato falešná šlehačka vzniká zašleháním vzduchu do základu (u šlehačky – smetana ke šlehání, u falešné šlehačky – bůhvíco.), čímž se několikanásobně zvětší objem.
0 Nominace Nahlásit |
Ještě doplním cochee: Pokud je na slehacku lahev, tak se pouziva oxid dusny. „vstreba“ se do slehašky a při vypouštění z lahve se uvolňuje a šlehačku napění.
0
před 4103 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |