Genetičtí inženýři pěstujou lidský ucha na myších a dělaj fosforeskující čuníky, tak proč neupravěj třeba zeleninu, (když pořád všude slyším jak sme obézní, že žerem nezdravě a jaký máme srdeční choroby) aby chutnala jako čokoláda? To přece nemůže bejt tak těžký ne?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 4676 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jo, a pěstitelé kakaa by byli bez práce. Osobně bych se raději přimlouval za zeleninu a brambory s chutí bůčku.
0 Nominace Nahlásit |
Rajčata maji taky geny z ryb a nechotnaji po rybě.
Tak si tu zeleninu namoč o čokolády a budeš na tom lip než kdybys jedla
jen čokoládu a pokud budeš jist kvalitni z kakaa tak z ni ani moc
neztloustneš.
0
před 4675 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
annas | 5282 | |
Kepler | 2867 | |
Drap | 2691 | |
quentos | 1809 | |
mosoj | 1594 | |
led | 1386 | |
marci1 | 1361 | |
aliendrone | 1222 | |
zjentek | 1113 | |
Kelt | 1044 |
Astronomie |
Fyzika |
Jazyky |
Matematika |
Sociální vědy |
Technické vědy |
Ostatní věda |