Avatar uživatele
bolak

Proč se nevyrábí zelenina, která chutná jako čokoláda?

Genetičtí inženýři pěstujou lidský ucha na myších a dělaj fosforeskující čuníky, tak proč neupravěj třeba zeleninu, (když pořád všude slyším jak sme obézní, že žerem nezdravě a jaký máme srdeční choroby) aby chutnala jako čokoláda? To přece nemůže bejt tak těžký ne?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 4521 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Jo, a pěstitelé kakaa by byli bez práce. Osobně bych se raději přimlouval za zeleninu a brambory s chutí bůčku.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lukasy

Rajčata maji taky geny z ryb a nechotnaji po rybě.
Tak si tu zeleninu namoč o čokolády a budeš na tom lip než kdybys jedla jen čokoládu a pokud budeš jist kvalitni z kakaa tak z ni ani moc neztloustneš.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

Drap: a kakao by zase mohlo chutnat jako svíčková

před 4521 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek