Dělal jsem ho podle tohoto návodu https://www.youtube.com/watch?v=feoDXQLeA0g
s tím, že jsem nepřidal žádný cukr a dal sem tam málo másla, a vzniklo
mi z toho uprostřed upečeny tvaroh a kolem samá práškovitá mouka, kterou
jsem od toho odendal, protože to bylo syrový a bolel z toho žaludek
(překvapivě)
Učím se různe recepty at si umím udělat jídlo, a takhle to pokazím :D
Pokud chapu dobře tak jsem tam měl dat tunu másla protože to funguje jako
pojivo? Mám to znova přepíct s „tunou“ másla?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 2006 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nejsem odborník, ale není to tím, že jsi tam nedal cukr? Cukr je pojivo. 1/2 kostky másla na celý plech se mi zdá málo. 🙂
Upravil/a: marci1
0 Nominace Nahlásit |
Samotná mouka (prášková hmota) ?!
Je vhodné dodržet recepturu, nešidit , nevynechávat hlavní
ingredience.:-)
Je mnoho chutných, snadných koláčů, dezertů s tvarohem (z kostek i vaničkový), než jste si vybral.
Pokud chcete koláč bez cukru nebo s náhradními sladidly, vyhledejte vyzkoušený, doporučený recept.
0
před 2000 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |