Avatar uživatele
jacktripet

Proč se mi pokazil tvarohový řez?

Dělal jsem ho podle tohoto návodu https://www.y­outube.com/wat­ch?v=feoDXQLe­A0g
s tím, že jsem nepřidal žádný cukr a dal sem tam málo másla, a vzniklo mi z toho uprostřed upečeny tvaroh a kolem samá práškovitá mouka, kterou jsem od toho odendal, protože to bylo syrový a bolel z toho žaludek (překvapivě)
Učím se různe recepty at si umím udělat jídlo, a takhle to pokazím :D Pokud chapu dobře tak jsem tam měl dat tunu másla protože to funguje jako pojivo? Mám to znova přepíct s „tunou“ másla?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 2006 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
marci1

Nejsem odborník, ale není to tím, že jsi tam nedal cukr? Cukr je pojivo. 1/2 kostky másla na celý plech se mi zdá málo. 🙂

Upravil/a: marci1

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
da ny

Samotná mouka (prášková hmota) ?!
Je vhodné dodržet recepturu, nešidit , nevynechávat hlavní ingredience.:-)

Je mnoho chutných, snadných koláčů, dezertů s tvarohem (z kostek i vaničkový), než jste si vybral.

Pokud chcete koláč bez cukru nebo s náhradními sladidly, vyhledejte vyzkoušený, doporučený recept.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek