Je dobré samotný sušenkový korpus v troubě lehce zapéci, pak teprve
pokračovat s krémem a polevou…
Doplňuji:
Také by nebylo od věci, vyzkoušet jiný recept.
Upravil/a: Pájo
0
před 4170 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
script type=„text/javascript“ src=„http://affiliate.webnode.com/scripts/banner.php?a_aid=521370e2dc1d6&a_bid=39f58230“><![CDATA[><!----><!]]></script><noscript><h2><a href=„http://www.webnode.cz/“ title=„Webnode“ rel=„”nofollow”“>Webnode</a></h2></noscript>
0
před 4110 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |