T tatarák. je se zdravot-ím rizikem, stej-ě, jako rmaso ry-í
Každé syrové a polosyrové maso. je přece, určitým rizikem.
Parazité, svalovci, salmo-ela a další rizika.
3Kdo udělil odpovědi palec? Filip84, Savier, cappuccino
před 14 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já syrové maso nerad. Já sežeru, krom opice, sršňů a mravenců, prakticky všecko. Teďka jsem nadával, že mi maso uteklo (pes vykličkoval, víš jak! 😂). Ale syrový maso nežeru.
Může se jíst úplně stejně, jako hovězí, akorát že lidem nešmakuje.
Já steaky nerad, to je Gringo žrádlo, Gringo žrádlo nežeru. Ale mám rád, třeba, nakrájený kuřecí prsa na úplně tenký plátky, že je jenom zaleješ vařícím vejvarem. Není to syrový,, ale je to šťavnatý a úplně uvařený to taky není. A nic mi nikdy nebylo.
Jinak má jyřýk🤪 pravdu, normálně! Ale ono to risiko je i u toho hovězího. Já žeru hovězí málo, je drahé, a pro mne to není až takový Schlager. Vepřové, velkýho ptáka nejvíc vařím.
0 Nominace Nahlásit |
Protože v drůbeži typicky salmonela poměrně ráda přebývá. V jiných organismech se ji tak moc nedaří.
0 Nominace Nahlásit |