Omega 3 jsou mastné kyseliny. Rybí tuk a rybí olej jich má hodně. Žádný samotný olej omega3 neni. Jsou to jen obchodní názvy.
0 Nominace Nahlásit |
Tuky s omega3 nejsou stabilní vůči vyšším teplotám. Bůh ví, co všechno v nich ohřevem vzniká!
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Jen málo olejů použitelných ke smažení obsahuje vůbec nějakou omega
3 mastnou kyselinu (je to samá o 6…)
A vůbec nejzdravější je smažení na sádle nebo ještě zudravější je
jiná tepelná úprava.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |