Avatar uživatele
zjentek

proč se bystřické pomazánkové „máslo“ jako jediné táhne jak sopel?

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? da ny, anonym, zzzlatokopka před 3565 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
klumprt

Zřejmě nějaká krajová specialita. 🙂

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Vlož máslo do ledničky i nadále bude sice nazelenalé a místy i krvavé,ale ztuhne.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
NelieM

Protože je pěkně hnusné
Doplňuji:
teda aspoň to s názvem „Bystřická pomazánka“ :) http://www.va­sobchudek.cz/fo­to/1000-700/268-1169-ab-maslo.jpg

Upravil/a: NelieM

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Žádné pomazánkové máslo a tzv. rostlinná másla všeho druhu mi nesmí přes práh!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek