Avatar uživatele
zmimi

Proč rozmačkaný česnek do druhého dne zezelená ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? panenka, hanulka11 před 5021 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

řekla bych ,že to bude tím, že se z něj uvolní silice ,ale kdybyste jej smíchala se solí nezezelenal by
Doplňuji:
tento vietnamský česnek není k ničemu
a pokud si chcete dělat forotu /vsadila bych raději na mletý sušený/Pozor je i drcený .Mletý mi víc chutná česnekově

Upravil/a: hanulka11

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Radak

Dobrý den,
Rozmačkaný česnek nakládám do oleje: do skleničky dám trochu oleje, do toho rozmačkaný nebo nadrobno nakrájený česnek a uzavřu. V chladu vydrží týden i déle.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek