řekla bych ,že to bude tím, že se z něj uvolní silice ,ale kdybyste
jej smíchala se solí nezezelenal by
Doplňuji:
tento vietnamský česnek není k ničemu
a pokud si chcete dělat forotu /vsadila bych raději na mletý sušený/Pozor
je i drcený .Mletý mi víc chutná česnekově
Upravil/a: hanulka11
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den,
Rozmačkaný česnek nakládám do oleje: do skleničky dám trochu oleje, do
toho rozmačkaný nebo nadrobno nakrájený česnek a uzavřu. V chladu
vydrží týden i déle.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |