Avatar uživatele
jey

Proč ovocná bublanina je vždy v prostředku syrová, i když peču na nízkou teplotu, okraje již tmavnou, spodek je spíše

tmavsi, zkousela jsem vice testa, mene ovoce i obracene, ruzne druhy ovoce … treba mate nejaky trick
diky Jey

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? hanulka11 před 4970 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

asi vám propadne ovoce na dno a těsto se dobře nepropeče, zkuste příště ovoce obalit v hrubé mouce než ho budete dávat na těsto a pečte v předehřáté troubě na 180 st ne na míň

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
terry

Třeba trouba nepeče stejnoměrně.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
elektrikář

Pokud máte plynovou troubu položit na dno střešní pálené tašky aby se teplo rozptýlilo.
Pokud to nepomůže koupit el troubu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek