Rozhodly jsme se udělat si karamel podle receptu s vodou a olejem a zkrystalizovalo nám to a nebyl to ještě karamel tak jsme udělali náš karamel, který děláme vždycky jen cukr a mléko, máslo jsme vynechaly a stejný problém. Že by špatná pánev?
Zajímavá 0 před 2821 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Pálit tuky při teplotě 260 až 300°C je poněkud problematické a nemá žádné opodstatnění. Karamel můžete vytvořit i bez vody. Důležité je dělat ho vždy v malé vrstvě (např.1cm).
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |