Bo je řídká. Některý druhy ovoce neobsahují tolik pektinu, aby marmeláda zhoustla a tak je potřeba dát více některé té „umělé látky“, která způsobuje rosolovatění.
0 Nominace Nahlásit |
Jak jen někdy? Ty děláš marmeládu více způsoby? Používáš něco jako pektogel nebo gelfix dle návodu?
0 Nominace Nahlásit |
Aby bylo jasno. Manželka každý rok dělá po domácku marmeládu z rybízu nebo zahradních jahod. Dělá to každý rok stejným způsobem. Má ale střídavé úspěchy. Jedná se ale vždy o celou várku. Většinou má úspěch. Obsah když ve sklenicích vychladne tak se na povrchu vytvoří mírná prohlubeň a taková marmeláda se dá krájet i nožem a drží tvar. Některá várka po vychladnutí se ve slkenici přelévá a to je špatně. Co s tím???
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |