Avatar uživatele
pepe88

Proč zvěřina někomu voní a dalšímu smrdí?

Kvalitní maso bez chemie :P

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 2694 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Odpoveď byla označena jako užitečná

To je individuální záležitost. Zvěřina by taky měla být správně okořeněná (jalovec, bobkový list, bylinky, často i červené víno), odležená, nedá se připravovat třeba jako vepřové maso. Já zvěřinu, ale i hovězí maso zrovna nevyhledávám, ani ne tak kvůli vůni, ale mi prostě moc nechutná. Jenom ten fakt, že je z přírody, ho neopravňuje k tomu aby mohlo být označeno za kvalitní, vrány taky moc nebaštíme. A bez chemie? Ani náhodou. Divočák se nejraději krmí na chemicky ošetřené kukuřici 🙂

Upravil/a: Kepler

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?pepe88 Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek