Nechal jsem na jednom keříku pár hroznů rybízu,že snad bude
sladší.Dozrál,ale je pořád kyselej i když měl bejt dávno sklizenej.
Máte na to nákej nápad,proč tomu tak je?
Díky za odpovědi.
Scvrklý hrozny to právě že nejsou,je to normální rybíz,ale je furt
kyselej.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 3308 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
rybíz sice bejvá kyselej, ale mám nápad- ten tvůj keř rybízu, co na něm visej ty scvrklý hrozny, podle všeho nejspíš stojí za starou bačkoru.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10, anonym
před 3308 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rybíz kyselej : ksicht kyselej!
Tak z toho rybízu udělej ledové víno, no!
0
před 3307 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |