Můj zvyk je říkat rohlík všemu 🙂.
Rozdíl je v mém případě pouze v použití, třeba z těch kulatých
(tuším raženek) vyrábím po rozpůlení na horní a spodní část jakési
„rychlo chlebíčky“. Samozřejmě, nepářu se s nima jako třeba na
Vánoce při výrobě z veky. 😁
0 Nominace Nahlásit |
jedno je kolo u trakare …rohliky a housky chutnaji jinak…ja pecu rohliky a domaci chleb …na miste… kde se nachazim se koupit nedaji…tak jako spousta.. Ceskejch potravin…a tak znouzecnost cloveka nauci i pect …osobne je mi to fuk rohliky ..nebo housky ..hlavne kdyz to… neni toustovej chleba …
0 Nominace Nahlásit |
já jsem na tom podobně jako hanulka11– rohlík se jí líp a eště ke všemu na housce je kmín zasekanej v těch drážkách;)) PS:já kmín nesnáššim!!
0 Nominace Nahlásit |
Houska druhý den nedělá takový ten gumový pohyb jako den starý rohlík, ten mě na starších rohlících fakt odrazuje, den stará houska mi ale nevadí…
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4366 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
orange, ano, i obložená houska se dělá jednodušeji, než rohlík. Ale www má taky pravdu, na jednohubky je lepší rohlík.
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |