Avatar uživatele
pedol

Proč kuchař ochutnává omáčku z talířku?

Na rozdíl od lžičky se omáčka ochladí na přijatelnou teplotu?

Zajímavá 0 před 1033 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Malvína

I z hygienického hlediska. Kuchaři často ochutnávají, ale něco tomu chybí, přidají koření, zase ochutnají. Po každém zkoušení by museli omýt lžíci (z hlediska hygieny, slušnosti k hostům. Jen v nějakých pajzlech na to smolí). Ne vždy je čas odbíhat, voda nemusí být hned po ruce. Takto si nalijí na talířek a z něj lžící zkusí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
pedol

Omlouvám se za dotaz, vzápětí jsem dohledal na netu. Je to tak, jak jsem si vydedukoval

před 1033 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
da ny

Ano, na talířku pokrm zchladne, polévku/omáčku „vypije“.
Pokud dochucuje a ochutnává opakovaně, nemusí brát čistou lžíci/umývat ji.

před 1033 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Malvína

Díky za přetlumočení mé odpovědi.

před 1032 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek