Zdravím,
jde konkrétně o paštiku Májku. Nedávno jsem otevřel konzervu z roku
2013 a nádherně šla rozmazávat, ale ty novější (2015) jsou takové
tuhé, že jdou rozmazat také, ale až po nějaké době.
Změnilo se snad složení nebo tam něco přidávají navíc?
Doplňuji: @sesednizkola: Ne, ta paštika byla celou dobu ve studeném
sklepě.
@cochee: Na složení se schválně někdy podívám, ale to by mělo být
stejné.
Díky všem za odpovědi.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3399 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Buď výrobce přidal játra, což je málo pravděpodobné, nebo přidal více kůží!
0 Nominace Nahlásit |
Neni to jen u majky. Výrobce aby dodržel poměry a vyráběl levněji, nahrazuje živočišný tuk /sádlo/ tukem rostlinným /margarinem/. Myslím, že toto je hlavní důvod.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, Lamalam, Frogman
před 3401 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Paštika je podle mě pořád stejná. Třeba byla ta z roku 2015 studenější? Studená paštika ztuhne hodně a je dle mě také chutově lepší než nevychlazená a „srač.ovita“ z kredence
0 Nominace Nahlásit |
Ale však na obou konzervách musí být napsáno složení, na to žádný výrobce nedostal od ministerstva zemědělství a výživy (nebo jak se jmenuje) výjimku.
Jinak já zásadně nekupuju nic od Alzy (kvůli zeleného zm*da) a právě od Hamé. Hamé snad, kdyby to mikrobiologicky prošlo, by bylo schopno vyrábět i z fekálií, jen aby snížilo výrobní náklady.
Upravil/a: cochee
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |