myslím, že to nemá co dělat s teplotou vody, nýbrž s kvalitou,
tudíž obsahem látek v konkrétní vodě. Teplota může ovlivnit jejich
rozložení v kapalině.
Doplňuji:
udělej si test. Vem 3vody- z vodovodu, po reversní osmóze (obchod či
lékárna) a ze studánky.Ohřej je na stejnou teplotu a zalij tentýž čaj.
Mrkni na to a zahraj chemika amatéra. Pak se více zajímej o to, co vám
teče doma z kohoutku a z toho vycházej a vař ,)
Upravil/a: zjentek
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Damiana, quentos, zvedavaholka
před 4155 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Otázka nemá žádné další odpovědi.
Můžete to nějak více popsat? Nebo vyfotit… To můj čaj nedělá…
:o
U jakého čaje se Vám to stává? Já si zatím povšiml na hladině čaje
jen skvrn od silic při mačkání citrónu…
Stává se mi to u černého čaje, sáčkového, klidně to vyfotit můžu, právě se mi to stává často, ale jak to tu bylo zminěno, asi je za tím kvalita vody, nevím.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |