Měl jsem za to, že poté, co se svrchu odebere smetana, tak homogenní přirozeně JE. Nebo to tak není? Proč se ještě homogenizuje a jak?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 2027 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
https://cs.wikipedia.org/wiki/Homogenizace
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Kepler Nahlásit |
Neni homogenizuje se proto aby se zdálo krémovější a tučnější než ve skutečnosti je. Pokud by neproběhla homogenizace, tak by každý hned poznal že si koupil v podstatě jen trochu zakalenou vodu. Stejně tak by poznal případně přidané rostlinné tuky a nikdy víc by si už nic takového nezakoupil.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |