Zdravím všechny. Prosím o radu. Upekla jsem ČESKÉ BUCHTY (Honzovy), ale těžko jsem je od sebe oddělávala. Nevíte, čím to může být? – Dobře jsem je promazávala rozpuštěným máslem. Potom jsem je ale nechala ještě asi 3/4 h kynout na plechu. Není to tím? Jak to děláte vy, aby šly pěkně od sebe? Díky.
barbakan = rozdělávám je vychladlé.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3166 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Promazávám rozpuštěným sádlem a ještě se mi nestalo, aby buchty nešly od sebe.
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10, da ny, reika
před 3167 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak to se divím. U nás se to dělá tak, jak píše GM, rozděláváme je vychladlé a jsou OK. Možná máš jiný recept, nevím, nedokáži ti poradit, ale co, i tak je to jedlé, ne? 😁
Upravil/a: anonym
2Kdo udělil odpovědi palec? reika, briketka10
před 3166 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
reiko, buď ráda, že nejdou jen on sebe. To já, když peču, tak jsem rád, když to vůbec jde z pekáče. Dokonce se mi povedlo vpéct a spálit ten pečící papír do štoly a to jsem dělal podle návodu :D
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, reika
před 3166 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |