Avatar uživatele
klob1

Proč Beránek je u hlavy na hořklý?

Ať uděláme jakkékoliv těsto, tak je vždy u hlavy hořký. Je to možné,že by to bylo Hlíněnou formou?Děkuji.
Doplňuji:
Není připeklý je krásný jako tělo.A má i víko z hlíny.Právě, že s připečeníním nebo spálením to nemá , co, když to není. Zkoušeli jsme moc věcí různých a nic, je to právě vždy stejné.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: klob1

Zajímavá 0 před 3863 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Ne, hliněnou formou to nebude. Celá forma je hliněná, potom by musel být hořký celý beránek

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Pájo

A není ta hlava beránkova vždycky tak trochu připálená??? To by vysvětlovalo tu hořkost pouze jeho hlavy. Oproti tělu je tam méně těsta, rychleji se ta část, oproti tělu, propeče. Celková doba pečení beránka by se tak musela přizpůsobit hlavě.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Je tam toho těsta míň, než na těle, asi bych hlavu ke konci přikryla pečícím papírem, ale nevím, jestli by to splnilo účel.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mapel

Nikdy jsem se stím nesetkal a beránek má stejnou chuť po celé délce včetně hlavy. Musí to být nějakou přísadou do těsta, kteří ostatní napřidávají.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Lamalam

Ryba smrdí od hlavy, beránek od hlavy hořkne.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek