Ať uděláme jakkékoliv těsto, tak je vždy u hlavy hořký. Je to
možné,že by to bylo Hlíněnou formou?Děkuji.
Doplňuji:
Není připeklý je krásný jako tělo.A má i víko z hlíny.Právě, že
s připečeníním nebo spálením to nemá , co, když to není. Zkoušeli
jsme moc věcí různých a nic, je to právě vždy stejné.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3863 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ne, hliněnou formou to nebude. Celá forma je hliněná, potom by musel být hořký celý beránek
0 Nominace Nahlásit |
A není ta hlava beránkova vždycky tak trochu připálená??? To by vysvětlovalo tu hořkost pouze jeho hlavy. Oproti tělu je tam méně těsta, rychleji se ta část, oproti tělu, propeče. Celková doba pečení beránka by se tak musela přizpůsobit hlavě.
0 Nominace Nahlásit |
Je tam toho těsta míň, než na těle, asi bych hlavu ke konci přikryla pečícím papírem, ale nevím, jestli by to splnilo účel.
0 Nominace Nahlásit |
Nikdy jsem se stím nesetkal a beránek má stejnou chuť po celé délce včetně hlavy. Musí to být nějakou přísadou do těsta, kteří ostatní napřidávají.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |