Před chvílí jsem se vrátil z nákupu surovin na pravidelný půlnoční silvestrovský boršč. Nyní připravuji všechny ingredience a večer se bude u nás vařit. Přece musí patřičně uzrát. Pácha-li jste, právě pášete a nebo teprve budete páchati podobné kulinářské seance??
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, anonym, Illines před 4695 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ovarovou polevku s kroupama,ta ma jeste cas,a musim se priznat ze,borsc delam na 3krale ,take do predu a by byl pekne rozlezeny.
0 Nominace Nahlásit |
Zítra budu dělat poctivý pivní gulášek „popůlnoční“. Servíruji po noční vycházce, v malých rozpečených chlebových bochníčcích s „pokličkou“, posypaný kolečky jemně nakrájené červené cibule. Každoročně!
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |