Ahoj, pri konzumaci sardinek ve vlastnim nalevu, nebo tuňáků ve slunečnicovém oleji ap. vždy vylívám nálev do dřezu a jím jen samotné maso. Prichazim u toho o neco zdraveho nebo podstatneho? A jak to delate Vy? Predem vsem dekuji za nazory a odpovedi.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3287 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vyjídám…
Ale je fakt, že kupuju buďto ve vlastní šťávě (okořeněná slaná voda)
a nebo v olivovém oleji…
Jednak mi to chutná a jednak se část vitamínů vylouhuje do nálevu -a je
škoda o ně ´přijít´…
😉
0 Nominace Nahlásit |
U tunaku a jinych ryb ve vlastni stave nalev nechavam, protoze je prirodni a
zdravy (je to jen voda).
Slunecnicovy olej urcite vylevam, aspon z pulky, protoze tolik prebytecneho a
zbytecneho nezdraveho tuku si telo nezaslouzi.
U nalevu, ktery tvori olivovy olej se da polemizovat. Avsak taky vylevam, ale
jen kvuli osobni nechuti k olivam a olivovemu oleji.
0 Nominace Nahlásit |
K přímé konzumaci jím jen štávu a olej ne. Do pomazánek nechávám i ten olej.Pro štourali přidávám,že šťávu i tu rybu samorřejmě.
0
před 3287 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1702 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 604 | |
zjentek | 572 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |