Avatar uživatele
anonym

Precliky – nezkousel jste je nekdo delat doma ? Ne ty tvrde , ale mekke. A jak ? 🙂 Diky. -iv-

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? anonym, tom004, dědapetr, arygnoc, anonym, HDMI před 4908 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dědapetr

Doma jsem nezkoušel,ale koukni na tyto.
Měkké ¨Oktoberfest¨pre­clíky k pivu a klobáskům
http://www.la­buznik.com/re­cipe.php?ID=10543

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Tak ty vypadají lákavě,iv,zkuste je,dejte vědět,už je vidím s těma klobáskama …

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
arygnoc

skoušel.

po upečení ty preclíky jsou skutečně tvrdé.

Je zapotřebí je ubránit před nenechavci a schovat, 2–3 dny nechat postát a budou měkké.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek