Doma jsem nezkoušel,ale koukni na tyto.
Měkké ¨Oktoberfest¨preclíky k pivu a klobáskům
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=10543
6Kdo udělil odpovědi palec? anonym, elektrikář, Andělé, tom004, anonym, anonym
před 4908 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak ty vypadají lákavě,iv,zkuste je,dejte vědět,už je vidím s těma klobáskama …
0 Nominace Nahlásit |
skoušel.
po upečení ty preclíky jsou skutečně tvrdé.
Je zapotřebí je ubránit před nenechavci a schovat, 2–3 dny nechat postát a budou měkké.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |