Avatar uživatele
kurec

Poznáte kofolu koupenou v lahvi od točené, jak vám ji připraví v restauraci?

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2692 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
ivzez

V hospodě ji neudělají, ale načepují.

Poznám, sudová má trochu jinou (lepší)
chuť než z plastu.

Kdyby se kofola prodávala ve skleněné
lahvi, dala bych přednost lahvové.

Upravil/a: ivzez

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Muffz

Chuť točené jde poznat hned, je to stejné jako u piva – z pípy je mnohem lepší než z lahve, taková „jemnější“.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Už jsem si tu „dobrotu“ dlouho nekoupil ani v láhvi ani točenou, ale do té doby platilo, že z láhve to byla vždycky ta správná krkavá voda, kdežto z pípy jen voda se šťávou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
MichaelOffic

Jde to poznat. Z plastu je víc uležená a ze skla/točená má větší ‚říz‘ :D

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek