zvěřina je velmi zdravá a pokud se dobře připraví…velmi chutná
PROČ JE ZVĚŘINA PRO VÁS DOBRÁ:
• Je prvotřídní zdroj železa, obsahuje víc železa než tradiční tmavé
maso.
• Má velmi nízký obsah tuku.
• Nižší obsah cholesterolu jako kuře bez kůže.
• Obsahuje málo nasycených tuků.
• Má vysoký obsah omega 3 mastných kyselin (srovnatelně s rybím
tukem).
• Je dobrý zdroj bílkovin, vitamínů, a důležitých
stopových prvků.
http://windsorwild.com/mode.php?mod=html&record=6&tmenu=7
0 Nominace Nahlásit |
Teoreticky ano. Už jenom tím, že se neustále pohybuje má málo tuků. prakticky ale ne vždy. zejména pokud dlouhodobě žije v toxickém prostředí.
0 Nominace Nahlásit |
Je třeba souhlasit s „venkovanem“ o tom,že ve zvěřině ze Šumavy a z okolí Prahy bude určitě kvalitativní rozdíl.Ale i ta bude určitě zdravější než prasátko krmené dioxinem v Německu.Takže ano,je zdravá,ale nezapomenou ji dobře uvařit a upéci a smažení raději vynechat.Při něm se maso dost neprohřeje a zvěřina teplo potřebuje.Může mít v sobě něco z přírody,čemu už člověk v paneláku odvykl.
0
před 5024 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |